Kiezen en Verkiezingen

Square

Eindelijk een keuze gemaakt

Dat viel niet mee. Een WordPressblog aanmaken via mijn eigen domein. Wat heb ik daar weken, maanden, nee eigenlijk meer dan twee jaar tegenaan gehikt. Het betekent dat ik met de billen bloot moet. Ik schrijf voor een regionaal nieuwsblad in de mooie Vechtstreek, voor anderen in opdracht of zonder baten. Dat is anders, veilig. Mijn blog is een allegaartje van mijn binnenwereld. Een poging om alle prikkels en indrukken van de wereld daarbuiten, waar ik zo ontvankelijk voor ben, te noteren en met u te delen.

Ik vind zoveel dingen leuk. Een ‘creatieve duizendpoot’ of ‘multitalent,’ zijn labels die op mij zijn geplakt. Niet door mijzelf. Het is best lastig om te kiezen waar ik op moet focussen. Discipline ontbeer ik, maar heb het wel op de juiste momenten en in de gewenste periode. Hyperfocus, dat schijnt psychologisch te verklaren zijn. Daar heb ik mij het laatste jaar in verdiept. Ik zal u er niet mee vermoeien. Het boeit niet. Ik wil u boeien.

Het komt er dus op neer dat de tijd nu rijp is. Ik facebook en ik twitter al wel een tijdje,  voor de lol en om de aandacht, maar niet om werk te genereren. Dat moet ‘professioneel’ vind ik, via een website en webblog en via live netwerken. Maar ook dat is niet helemaal waar. Ik ben een twijfelaar, maar..

Eindelijk heb ik gekozen. Voor mezelf. Voor deze website of blog. Ik accepteer dat het niet erg is om veel dingen leuk te vinden en niet te hoeven kiezen en om mij eerst een periode te concentreren op schilderen, filmen of fotograferen en mij daarna te verliezen in schrijven en zingen. Dat past bij mij.

Verkiezingen

Maar op welke politieke partij ik ga kiezen, dat weet ik nog steeds niet. Ik besef dat ik strategisch moet kiezen. Of niet.

Veel plezier. Ik hoor graag uw reactie. Ook al is het een rottige, so be it. Ik ben niet bang, want ik ben VertelKracht. Ik hoor graag uw verhaal en vertel u daarom hier de mijne.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *